fbpx

Hi, ik ben An

Jij maakt de herinneringen, ik leer je ze te vereeuwigen.
Beter leren fotograferen zonder uren avondschool en moeilijk vakjargon: het kan!

Van Newbie Tot Fotofreak
Van Newbie Tot Fotofreak stralen

Let’s klik together!

 

Samen gaan we dit nieuwe avontuur aan!

De Fotofreak Academy is de leukste online fotoschool van het land. Dat wil zeggen veel actie, fun en oefening.

Je komt niet alleen terecht in een gezellige groep andere Newbies & Fotofreaks, je krijgt mij erbij als trouwe supporter én ik geef het antwoord op al je vragen.

Ik vertaal al die moeilijk termen naar begrijpbaar Nederlands. Beloofd!

Bovendien leer ik je hoe je zelf inzicht krijgt in het hele fotografieproces.

Je zal weten welke knoppen er toe doen en wanneer je het moet gebruiken.

Heb je de fotokriebels helemaal te pakken? Dan kan je je nog verdiepen in nog een heleboel andere cursussen waar je ook toegang tot krijgt: foto-nabwerking, noorderlichtfotografie, mini-fotofreak, golden hour… het aantal blijft groeien.

Je kinderen groeien zo snel. Duw op pauze en vereeuwig die mooie momenten.

Mijn 3 pijlers voor authentieke, krachtige foto’s

Van Newbie Tot Fotofreak stralen

de essentie

We hebben niet alle informatie nodig, alleen de juiste informatie. Je hebt nood aan praktische fotografietips die werken bij je thuis, bij je feestmomenten, bij je vakanties en bij je dagdagelijks leven.

Van Newbie Tot Fotofreak stralen

Leuke oefeningen

Wanneer je iets nieuws leert, is informatie opdoen niet genoeg. Je hebt oefening nodig. Want oefening baart kunst. In je drukke leven heb je fotografie-oefeningen nodig die werkelijk het verschil maken én in je leven passen.

Van Newbie Tot Fotofreak stralen

nooit alleen

Samen leren is veel leuker dan alleen. Dankzij de support in de gezellige fotofreak community en de maandelijkse online vragensessies sta je er nooit alleen voor.
Geen enkele vraag blijft onbeantwoord.

Benieuwd naar mijn eigen avonturen?

Volg me op de socials en snuister alvast door mijn beelden.

An Epic View - An

Van leerkracht tot mijn eigen fotoschool

Als mama wilde ik zo graag foto’s met een mooie, wazige achtergrond van mijn kinderen. Ik kocht mijn eerste spiegelreflexcamera en bleef teleurgesteld achter. Af en toe lukte het eens, maar te vaak niet. Ik ging op zoek naar antwoorden en versleet uren met het uitpluizen van de handleiding en het bijeensprokkelen van info over al die knopjes en instellingen. Hello overwhelm.

Maar het lukte en mijn mooie foto’s werden opgemerkt. Ik kreeg vaker en vaker de vraag of ik voor anderen foto’s wilde maken. Mijn passie werd mijn beroep. Ik zegde mijn job als vastbenoemde leerkracht na 14 jaar vaarwel en werd voltijds zelfstandig fotograaf.

Ondertussen bleven de vragen over beter leren fotograferen binnenstromen. De leerkracht in mij voelde de drang om mensen écht vooruit te helpen. En dus startte ik mijn eigen fotoschool: de Fotofreak Academy

Al meer dan 200 newbies leerden met succes fotograferen. Een aantal werd zelfs fotograaf in bijberoep. Er zat nog nooit zoveel waarde en persoonlijke begeleiding in het groepsprogramma. Omdat ik weet dat je het kan gebruiken. Omdat ik weet hoe belangrijk familiefoto’s zijn. Omdat je het verdient.

Wat je nog niet wist over mij…

  • Drop me ergens in de bergen, met mijn camera en zicht op een ongerept landschap, en ik ben een content mens. Temidden de stilte en de natuur voel ik me thuis. Gooi er een laagje sneeuw bovenop en een paar skilatten en ik ben helemaal verkocht. Mocht daar nu toevallig ook een hot tub staan, dan zeg ik daar geen nee tegen, uiteraard.
  • Met twee vrolijke, energieke zonen en een man aan mijn zijde ben ik de enige vrouw in huis. En het bevalt me prima als queen in mijn castle. Er is altijd wel een kandidaat in de buurt als ik weer een zot avontuur wil ondernemen.
  • Naast natuur en fotografie heb ik nog een derde passie: lesgeven. Ik stond jarenlang voor de klas en leef op als ik iemand iets kan bijbrengen. Ik hou ervan om ingewikkelde materie uit te leggen, zodat er bij jou een lichtje gaat branden. Dat ei kan ik nu kwijt in mijn online fotografiecursussen.
  • Op mijn 40ste ontdekte in de sport van mijn leven: krachttraining. Sindsdien vind je me 5 keer per week in de fitness.
  • Mijn motto: ‘Voor ijs is er altijd plaats’ Een Dame Blanche mét slagroom is dan ook mijn favoriete dessert.

Next adventure

Mijn zoektocht naar een epic view brengt me naar alle uithoeken van de wereld. Die prachtige reizen leg ik vast met mijn camera, zodat jij kan meegenieten.

Next up

  • april 2024 – Courchevel, Frankrijk
  • juli 2024 – Peñiscola, Spanje
  • augustus 2024 – Costa Rica
  • december 2024 – Scheffau, Oostenrijk
My Next Adventure

Voel je de klik?

Heb je nog vragen? Ben je zot van fotograferen wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur me een mailtje of een whatsapp berichtje en we babbelen er eens over!